СТРАХОТНА РАЗХОДКА

Изпълнена с удоволствие разходка

Разходката е най - често повтарящата се рутина при отглеждането на куче. Овен че се повтаря ежедневно, разходката е от изключително голямо значение за кучето. Чрез нея, вашето куче изучава заобикалящата ни среда.Изгражда връзката си с нас и се запознава с нови места, хора и други себеподобни.

Освен социалните контакти, разходката помага и за поддържането на добрата физическа форма на вашият най - добър приятел. Както при хората, така и при кучетата заседналият начин на живот, води до наднормено тегло, сърдечни и редица други проблеми. Всяко куче има нужда от ежедневни физически упражнения, с продължителност 30 - 40мин два пъти на ден. Играта "Донеси" е един страхотен начин да задоволим физическите нужди на нашето куче по време на разходка.

Освен ползите за кучето, разходката е полезна и за нас хората. Но освен полезна, тя трябва да бъде и приятна. Точно това е целта на този курс, Разходката да бъде Удоволствие както за кучетата, така и за техните стопани. Като за целта, ще насочим вниманието си върху, спокойствието по време на разходката, Справянето с различни ситуации от ежедневието, и Безопасност по време на самата разходка.

За кого е ( куче )

За кучета над 6 месечна възраст. Този курс е отличен старт на връзката с вашето куче. Добре дошли са и много енергичните кучета.

За кого е ( човек )

Подходящ за Всички ! Не е нужен предишен тренировъчен опит, подходящ дори и за деца над 7г. ( с придружител ).

Продължителност :

- 6 седмици ( тренировките се провеждат веднъж ( 1 ) в седмицата )

- Всяка тренировъчна сесия е с продължителност 90 мин.

Какво да носим ?

Облечете удобни дрехи и обувки, и нека вашето куче да бъде на къс повод ( до 2м. ) без разтегаеми поводи, и кучето да е гладно. Заредете се със спокойствие.

Колко струва ?

350лв. на куче.

Ще работим върху :

*Фокусираме се върху различни елементи спрямо нуждите на кучето.

Социализация

  • Контакт с Непознати
  • Запознанство с други Кучета
  • Представяне на нови места

Различни Ситуации

  • Пресичане на улици
  • Спокойно разминаване с други Кучета
  • Връщане при Повикване
  • Качване и возене в Кола

Безопасност по време на разходката

  • Не приемане на храна от Непознати
  • Не взимане на храна от Земята