НАШАТА МИСИЯ

Обучението на кучета, нашето призвание !

Кучетата работят съвместно с хората повече от 15,000г. което ги прави най – старият приятел на човек. Тяхната безрезервна любов и преданост, ги прави предпочитан домашен любимец в днешно време. Толкова предпочитан, че само в САЩ има над 75 милиона кучета. Освен броят им, тяхната разновидност също е зашеметяваща. Официално признатите породи наброяват 339 като има още много породи, които все още не са получили своето признание.

При огромното разнообразие в тяхната форма, размери и същност, хората забравят, че кучето е животно от рода Canis (от който род също така произлизат Вълци, Чакали, Койоти и всички подобни).

Не съобразявайки се с това, хората започват да изпитват затруднения при съжителството с куче. Техните любимци започват да проявяват проблемно поведение, което рефлектира върху нормалният живот както на хората, така и на самите кучета. Наред с това, проблемното поведение на кучетата, дава отражение и върху живота на нашите съседи, познати, приятели, близки.

При не малък брой кучета, проблемното поведение ескалира, и те започват да бъдат опасни за нас и всички около нас. Което подтиква мнозина да ги изоставят в приюти, да ги изхвърлят на улицата или дори да посегнат на живота им !

Разбирайки проблемите, с които хората и кучетата се сблъскват ежедневно, в AATRAINING се фокусираме върху това, да помогнем на хората да разберат своите любимци, техните нужди и желания, с което целим да променим моментното състояние и да внесем в живота на нашите клиенти забава, радост и удоволствие.

Целите пред AATRAINING са фокусирани върху внасянето на щастие в живота на всички, които имат досег с кучета - стопаните, приятелите им, техните близките, техните съседи, ветеринарите, и на всички кучета – защото никой не заслужава да бъде затварян, нараняван или изоставян, затова че не е бил разбран.